Europska noć kazališta u Kninu

08. 11. 2018.

U sklopu Europske noći kazališta u organizaciji HKD Napredak Knin i Povijesne postrojbe kralja Dmitra Zvonimira donosimo Noć kazališta u grad. Europska noć kazališta u Kninu održati će se 16. i 17. studenog 2018. godine drugu godinu za redom.
Ove godine manifestacija će se održati dva dana 16. studenog 2018. godine (petak) u 18 i 30 u dvorani crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavijeta sa predstavom “Betlehem direkt” u izvedbi Kazališta Pinokio (kratki skeč koji govori o tome što se dogodi kad Rajska TV i Paklena TV direktno izvještavaju sa mjesta događaja). Nakon Pinokia nastupit će i Frama – Franjevačka mladež Knin, Dječji crkveni zbor, Gabrijela Franjkić i Adrijana Franjkić.


Sutradan 17. studeni 2018. godine  u 18:00 sati u prostorijama HKD Napredak (Krbavska bb) dolaze nam dragi gosti iz Draganića sa predstavom “Sliku tvoju ljubim” koju izvodi dramska družina sv. Juraj Draganić.
Ovo neće biti samo Noć kazališta već i druženje djece, mladih i odraslih. Tijekom nastupa poslužite se kavom, čajem, keksićima. Dođite da se družimo svi zajedno u prostorijama nove crkve i HKD Napredak u Europskoj noći kazališta!

Ulaz je besplatan.

Dobro nam došli i uživajte u Noći kazališta!